ela
over ela
. .Het is alweer 6 jaar geleden dat ik het haken en breien ‘herontdekte’. Ik kreeg de behoefte om naast mijn werk creatief bezig te zijn en voordat ik het wist was ik in de avonduren aan het breien, haken en vilten. Na tientallen basis kussens te hebben gebreid, werd het een uitdaging om patronen te bedenken die je niet zo snel zelf maakt: hoe ingewikkelder, hoe leuker. De finishing touch is vervolgens om het juiste garen erbij te vinden.

ik brei, ik haak, ik vilt

Mijn voorkeur gaat uit naar het werken met natuurlijke, zachte materialen van mooie kwaliteit. Ondertussen heb ik ook een echte wol-kamer die vol ligt met diverse soorten gesponnen wol (merino, alpaca, mohair, ecologische), schapenvachten, wol ‘vers van het schaap’, gerecycled katoen etc.

De woonaccessoires blijven mijn hoofddoel, maar ik zet af en toe graag een stap zijwaarts zoals naar de theemutsen en gevilte pantoffels. Alle produkten op de website gebruik ik zelf of zijn vergeven aan familie en kennissen.

In de toekomst wil ik proberen om oude internationale ambachtstechnieken in een modern jasje te steken. Mijn passie voor handwerken blijft alsmaar groeien, dus hou mijn website in de gaten!